Een culinaire ontdekkingstocht

AperoDining

9 of 12 gerechtjes?

AperoDining bij Peerkes Hoeve

Wat is Apéro? In Frankrijk kent eigenlijk iedereen deze term en is dit bijna een gewoonte. Een Apéro is een tijdens etenstijd samenkomen met gezellige mensen om te genieten van zelfgemaakte hapjes, drankjes & leuke gesprekken. Na de Apéro gaat ieder naar huis om aan te schuiven bij het diner.

Peerkes Hoeve heeft hier iets op bedacht en in 2020 ApéroDining ontwikkeld. Hiermee wordt een twist gegeven aan de Franse Apéro door de amusegerechtjes te vervangen door kleine culinaire diner items  welke per drie gerechtjes worden geserveerd. Daarbij kun je zelf kiezen uit 9 of 12 gerechtjes en of je eventueel nog een dessert aan kunt. Ook kun je aangeven als je geen vis of vlees eet. Indien wij rekening dienen te houden met vegetarische wensen, intoleranties of allergieën dien je dit voor ApéroDining minimaal één dag van te voren door te geven. Dit zodat onze creatieve koks de lekkerste gerechtjes kunnen voorbereiden.  

Verder is het de bedoeling dat je wordt verrast. Daarom zullen wij onze gerechtjes frequent wisselen, zodat wanneer je terugkomt je opnieuw wordt verrast met nieuwe & originele gerechtjes.

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan bijpassende wijnen & bieren of een heerlijk aperitief.

Het serveertempo wordt aangepast aan het aantal gerechtjes en uw gezelschap en is desgewenst avondvullend.

ApéroDining is alleen per tafel te bestellen waarbij je kunt kiezen uit:       

9 gerechtjes    –   € 42,50   3-gangen wijn

12 gerechtjes  –   € 55,00   4-gangen wijn

AperoDessert  –  € 11,50

Naast zelf genieten is een AperoDining ook erg leuk om cadeau te geven. Eventueel met een glaasje Cava vooraf.

Lunch of Diner?

Reserveer een tafeltje