Een culinaire ontdekkingstocht

AperoDining

9 of 12 gerechtjes?

AperoDining bij Peerkes Hoeve

Wat is een Apéro? In Frankrijk kent eigenlijk iedereen dit en is dit bijna een gewoonte. Een Apéro is tijdens etenstijd samenkomen met gezellige mensen om te genieten van zelfgemaakte hapjes, drankjes & leuke gesprekken.

Peerkes Hoeve geeft hier een eigen twist aan door kleine culinaire verrassinkjes te bereiden welke per drie gerechtjes worden geserveerd. Hierbij kunt u kiezen uit 9 of 12 gerechtjes en kunt u aangeven of u bijvoorbeeld geen vis en/of vlees eet. Indien wij rekening dienen te houden met vegetarische gerechten of allergieën dient u dit voor AperoDining minimaal een dag van te voren door te geven.

Verder is het de bedoeling dat u verrast wordt. Daarom zullen wij onze gerechtjes frequent wisselen zodat als u terugkomt u opnieuw verrast wordt door nieuwe & originele gerechten.

Bij een lekker gerecht hoort ook een lekker drankje. Naast bijpassende wijnen bieden wij ook heerlijke aperitieven aan.

Iedere AperoDining start met een entrada met ambachtelijk brood, olijfolie, en wisselend twee andere lekkernijen. Vervolgens zullen wij de eerste drie gerechtjes serveren. Het tempo wordt aangepast aan uw gezelschap en het aantal gerechtjes dat u kiest.

AperoDining is alleen per tafel te bestellen:

9 gerechtjes € 37,50 p.p.
12 Gerechtjes € 47,50 p.p.

Naast zelf genieten is een AperoDining ook erg leuk om cadeau te geven. Eventueel met een glaasje Cava vooraf.

Lunch of Diner?

Reserveer een tafeltje