Ook dit jaar pakt Peerkes Hoeve weer uit met Kerst en zullen er weer heerlijke, originele en culinaire gerechten door onze keukenbrigade bereid worden.
Kerstamuse
∗
Terrine van geconfijte kwartelfilet | coulie van framboos
of
Rauwe coquille met mousse van gerookte paling| vinaigrette
∗∗
Bisque d’Homard (kreeftensoep)
of
Cappuccino van Wildbouillon met gepocheerde fazant
∗∗∗
Medaillon van hert | jus van cantharel
of
Heilbotfilet | saus van kurkuma & kaffir limoen
∗∗∗∗∗
Fruity Christmas
∗∗∗∗∗
Grand Kerstdessert
of
Kaasplateau met 6 ambachtelijke kazen (+ € 6,00)
∗∗∗∗∗∗
Prijs per persoon: € 75,00
Wijnarrangement: € 32,50 ( 4 bijpassende wijnen + aperitief van het huis)
Inloop tussen: 18:00 – 18:15
Aanvang: 18:30u
Reserveren kan via het onderstaande reserveringformulier. De gerechten kunnen hierbij alvast aangegeven worden. De gerechten op een later moment doorgeven of wijzigen is ook mogelijk. Dit kan tot uiterlijk 16 december.
De betaling van de Kerstmenu’s dient voor 17 december voldaan te zijn. In een aparte mail versturen wij de reserveringsdetails en betaalgegevens. Bijkomende drankjes en/of het wijnarrangement dienen op de avond zelf afgerekend te worden.
Vragen over het menu kunnen gestuurd worden naar [email protected] of bellen met 013-591 55 60.
LET OP! 25 december (1e Kerstdag) is het reeds volgeboekt.