Zondag

9 februari

WINTER BIER & SPIJS

Voor culinaire bierliefhebbers

4-Gangen bier & spijs

Op zondag 9 februari staat de bier & spijsavond in het teken van een ouderwets koude en gezellige winteravond, met haardvuur, winterse gerechten en hartverwarmende bieren.

Zoals gebruikelijk bij Peerkes Hoeve, worden de geselecteerde bieren in de gerechten verwerkt en zal er weer een biersommelier aanwezig zijn voor anekdotes en knisperende bierverhalen. Het wordt daarom weer een uniek & gezellig proefevenement!

Ontvangst met een bier-aperitief, amuse en een culinair 4-gangen Bier & Spijsmenu.
Prijs per persoon € 79,50.

  • Amuse: Winterse smaakopwekker & Bieraperitief
  • Voorgerecht: Duo van Serrano & Winterbier
  • Tussengerecht: Wildbouillon | foccacia & biercrème & Winterbier
  • Hoofdgerecht:  Iberico lomo  & Winterbier
  • Dessert: Bosvruchten bavarois | warme kersen & Winterbier

Reserveer op tijd want vol is vol.

Inloop: 17:00u

Start: 17:30u

Einde: 20:30u

Proost!

Naam

 

 

Lunch of Diner?

Reserveer een tafeltje